Account Whatsapp Bel
9.3
NIEUW | E-Bike of E-Scooter huren?

Je kunt nu ook jouw elektrische fiets of elektrische scooter huren bij Tweek in Middelburg! Ben je een dagje weg in Zeeland? Dan is Tweek jouw partner! Reserveer hier direct.

iPhone reparaties

Wij voeren reparaties uit aan alle Apple iPhone modellen. Kies hieronder je iPhone model en je kunt de reparatieprijzen voor jouw smartphone direct zien. Als je niet precies weet welk model je hebt, dan kun je hier klikken om je exacte model te achterhalen.

Kies je iPhone

Tweek repareert jouw iPhone binnen een mum van tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring is je iPhone altijd in veilige handen en snel weer volledig hersteld! Via onze website kun je de prijs voor jouw reparatie gemakkelijk vinden en meteen een afspraak maken via Whatsapp, e-mail of je kunt ons even bellen.

iPhone kapot? Wij repareren het voor je!

Is je iPhone kapot? Fix je iPhone binnen 3 stappen

Dankzij onze super handige website kun je de reparatie van jouw iPhone binnen 3 stappen vinden en weet je direct wat je reparatie kost en wanneer je iPhone weer gefixt kan zijn. Een batterij of scherm laten vervangen is nog nooit zo makkelijk geweest voor je iPhone! Het gaat als volgt:

 1. Vind jouw iPhone reparatie door je model aan te klikken en je ziet direct alle beschikbare reparaties en prijzen voor jouw model iPhone.
 2. Maak een afspraak. Je kunt bij jouw reparatie op ‘Whatsapp’ drukken en je smartphone opent meteen een WhatsApp chat met Tweek! Uiteraard kun je ook bellen of ons een mailtje sturen. Het is mogelijk om een afspraak voor je iPhone reparatie te maken tussen 09:30 en 18:00 uur.
 3. Breng je iPhone langs voor jouw reparatie en binnen een uur is deze weer gerepareerd.

Hoe snel is mijn iPhone scherm of batterij vervangen?

Tegenwoordig kun je nog geen uur zonder je smartphone; een aantal dagen zou een volledige ramp zijn! Tweek onderscheidt zich altijd van de concurrentie door jouw defecte iPhone binnen een uur weer volledig te fixen. Veel (geplande) iPhone reparaties zijn dus binnen 1 uur gereed, waardoor je super snel weer online bent. Een reparatie van een batterij voor je iPhone 6 duurt bijvoorbeeld slechts 10 minuten. Sommige reparaties nemen echter meer tijd in beslag!

Dit is echte service voor jouw Apple iPhone

Wij leveren zo ontzettend veel service, dat wij alle services voor jouw iPhone reparatie hier enkel opsommen.

 • Gebruik van hoogwaardige onderdelen voor jouw iPhone
 • Professioneel advies
 • Meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van iPhone reparaties
 • Snelle reparaties
 • Scherpe prijzen
 • Top service (ook achteraf)
 • Altijd 6 maanden garantie op je reparatie
 • Gratis diagnose aan je smart device
 • No fix, no pay garantie
 • Expert op het gebied van Apple en Samsung reparaties
 • Goed bereikbaar
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Flexibele openingstijden (ook ’s avonds en in het weekend)
 • Tot 18:00 uur bereikbaar voor professioneel advies
 • Opstuurservice voor jouw reparatie
 • Altijd een leentoestel (op aanvraag)
 • Whatsapp direct voor een afspraak
 • Beoordeling voor je verzekeringspolis
 • Een echt Zeeuws bedrijf
 • De leukste reparateurs van Zeeland

Tweek – Reparatie experts

Ondertussen kan Tweek zich een expert noemen op het gebied van Apple reparaties. Wij repareren al 7 jaar lang alle Apple iPhones, maar ook Apple iPads, Macbooks en Apple Watches. Tweek is met reparaties begonnen vanaf de Apple iPhone 4 en inmiddels repareren we de Apple iPhones 13 en 13 Pro ook al. Apple iPhones zijn de afgelopen jaren gecompliceerder en groter geworden, maar de basistechniek blijft hetzelfde; en deze iPhone reparatie techniek hebben wij ondertussen volledig onder de knie!

Alle nieuwere iPhones zijn bijvoorbeeld compleet ‘gesealed’, waardoor deze heel secuur opengemaakt dienen te worden. Na de reparatie vervangen wij de ‘seal’ van je scherm, zodat deze weer helemaal origineel in elkaar is gezet!

Naast onze jarenlange ervaring en de expertise van onze professionele monteurs, gebruiken wij uiteraard de meest hoogwaardige iPhone onderdelen voor jouw smartphone! Wij hebben de afgelopen jaren verschillende leveranciers uitgeprobeerd en hebben hierdoor uiteindelijk de meest betrouwbare leveranciers kunnen vinden voor iPhone onderdelen. Je hebt bij sommige iPhone reparaties ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld bij een iPhone XS scherm reparatie. Je kunt kiezen voor het vervangen van je scherm van ‘kopie kwaliteit’ en een scherm van ‘originele kwaliteit’. Hier zit uiteraard een prijsverschil tussen, maar wij laten de keuze over aan jou.

Garantie en ‘no fix, no pay’

Tweek levert standaard 6 maanden garantie op de reparatie van jouw Apple iPhone en wij staan volledig achter deze garantie. In bepaalde omstandigheden kunnen wij een dergelijke garantie niet meer bieden, zoals bijvoorbeeld wanneer er val- of stootschade aan je gerepareerde iPhone zit. Wanneer je dus jouw iPhone scherm laat repareren en er zit wederom valschade aan het toestel, dan kunnen wij hiervoor geen garantie verlenen.

Een andere voorwaarde die wij nog even willen benadrukken is onze ‘no fix, no pay’ regeling. Dit houdt simpelweg in dat je MEESTAL niets hoeft te betalen wanneer wij jouw iPhone niet kunnen repareren. Tijdens ons GRATIS onderzoek aan jouw defecte iPhone stellen wij een diagnose en geven wij aan welke reparatie wij zullen uitvoeren. Soms geven we echter van tevoren aan dat er kosten verbonden zitten aan een vergaand onderzoek.

iPhone reparatie in Zeeland – In Middelburg

In Zeeland heb je eigenlijk maar één adres voor je iPhone reparaties en dat is natuurlijk Tweek! Je kunt gerust bij ons langskomen in Middelburg. Je kunt jouw jouw defecte smartphone afgeven en dan zorgen wij ervoor dat deze in een mum van tijd weer is gefixt!

Kort gezegd, werkt een iPhone reparatie als volgt:

 1. Maak een afspraak met Tweek.
 2. Kom bij ons langs in Middelburg.
 3. Wij repareren jouw iPhone vaak al binnen een uur!

Goedkope iPhone reparaties

Wij houden de prijzen voor iPhone reparaties altijd zo laag mogelijk. Hiermee zijn wij concurrerend met de landelijke prijzen voor iPhone reparaties en kunnen wij de beste prijs van Zeeland bieden. Daarnaast heb je bij sommige reparaties de keuze voor jouw reparatieprijs door te kiezen voor de kwaliteit van jouw iPhone onderdeel; je kunt een iPhone 6S scherm bijvoorbeeld in een kopie-kwaliteit verkrijgen (en dus voor een lage prijs), maar je kunt ook kiezen voor een (wat duurder) scherm van originele kwaliteit. Wij laten deze keuze graag over aan jou!

Onze reparatie prijzen worden regelmatig gecheckt, en indien mogelijk, ook snel verlaagd. Op onze prijzen zijn wij heel kritisch, want goedkoper kunnen we het niet maken.

Welke iPhone reparaties voert Tweek uit?

Tweek voert alle Apple iPhone reparaties uit aan alle huidige modellen, vanaf de Apple iPhone 6. Oudere onderdelen hebben wij eventueel nog wel op voorraad, maar deze reparaties staan niet meer op onze website. Voor de onderstaande modellen ben je dus aan het juiste adres voor een reparatie:

Je kunt dus voor allerlei soorten reparaties aan jouw Apple iPhone bij ons terecht. Een greep uit de reparaties die wij uitvoeren:

 • iPhone scherm vervangen;
 • iPhone batterij vervangen
 • iPhone LCD repareren;
 • iPhone laadt niet op;
 • iPhone gaat niet aan.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke iPhone

Heeft jouw bedrijf of organisatie veel (of weinig) iPhones in beheer of verdeeld onder het personeel? Dan kan Tweek wellicht leuke oplossingen bieden voor de organisatie. Wij werken al jaren met verschillende partijen uit Zeeland en leveren hierbij passende oplossingen. Zo hebben wij bij een grote chemische partner meer dan 60 toestellen in beheer en zorgen wij dat het personeel binnen een uur weer online is, wanneer een iPhone beschadigd is geraakt. Ook leveren wij aan veel grote (en kleine) organisaties refurbished Apple iPhones met een onderhoudscontract of met volledige installatie van dergelijke ICT. Dus voor het kopen van een zakelijke, refurbished iPhone ben je bij Tweek ook aan het juiste adres.

Wij denken in ieder geval graag mee met de behoeften van jouw organisatie en kunnen vaak een mooie oplossing bieden voor de iPhones binnen jouw organisatie om ervoor te zorgen dat iedereen online kan blijven. Voor meer informatie, zie oplossingen voor bedrijven.

Een iPhone reparatie is altijd duurzaam

Apple iPhones hebben een langere levensduur bij goed onderhoud en eventuele reparaties. Een Apple iPhone met een defect scherm kan na een schermreparatie gemakkelijk weer een tijdje mee. Een defecte iPhone accu is ook snel (en goedkoop) te vervangen en levert dus een langere levensduur op voor jouw iPhone. Door dergelijke oplossingen hoef je niet per se ieder jaar een nieuwe iPhone aan te schaffen, maar kun je de levensduur tot wel 3 à 4 jaar verlengen. Wanneer je toch liever een nieuwer model iPhone wilt aanschaffen, dan is het mogelijk om een refurbished iPhone te kopen en eventueel je (defecte) iPhone in te ruilen voor een leuke korting. Zie voor meer informatie: Altijd een duurzame oplossing.

iPhone reparatie | De beste reparaties voor je smartphone, laptop en spelcomputer
Smartphone scherm of batterij kapot?

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Vraag over je reparatie

Reparaties voor bedrijven

Tweek heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2023 Tweek webshop

0
  0
  Winkelwagen
  Winkelwagen is leegTerug naar winkel
   Calculate Shipping