Vanwege het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen. Onze showroom is gewoon GEOPEND,
onze klantenservice is gewoon bereikbaar. NU TIJDELIJK GEEN VERZENDKOSTEN OP JOUW BESTELLING.
Wij kunnen jouw bestelling GRATIS thuis bezorgen in de regio Zeeland. Lees HIER meer

Verzenden en Retourneren

 • Home
 • Verzenden en Retourneren

"Tweek.nl hanteert een transparant verzendingssysteem en een duidelijke retourprocedure voor de aangeschafte producten bij Tweek.nl. Ook willen wij transparant zijn met betrekking tot de verzending van producten die u via onze inkoopmodule aan Tweek.nl verkoopt."

 

Verzending gekocht product in onze webshop

Tweek.nl hanteert de volgende richtlijnen voor de verzending van een product (of meerdere producten) in onze webshop:

 1. Indien u een product vóór 16:00 uur besteld, wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Indien het product niet op een werkdag is besteld, dan wordt het product de eerstvolgende werkdag verzonden. Onder werkdagen verstaan wij maandag tot en met zaterdag.
 2. Zodra uw bestelling is ontvangen en betaald, krijgt u dezelfde werkdag bericht van Tweek.nl met de melding dat uw bestelling is verzonden. Enkel voor bestellingen die middels pakketverzending worden bezorgd, ontvangt u van Tweek.nl dezelfde werkdag een track and trace code in uw e-mailbox met de mogelijkheid om uw pakket te ‘volgen’.
 3. Uw bestelling wordt bezorgd via PostNL. Postbezorgingen worden via de postverzendingsservice van PostNL thuisbezorgd. Houdt u er hierbij rekening mee dat PostNL geen postbezorging laat plaatsvinden op zon-, maan- en feestdagen. Pakketbezorgingen worden via de pakketverzending van PostNL en MyParcel bezorgd. Houdt u er hierbij rekening mee dat PostNL en MyParcel geen pakketten aanbieden op zon- en feestdagen.


Retourneren van een gekocht product in onze webshop

Tweek.nl gaat zeer zorgvuldig en transparant om met retourzendingen. Wij hanteren de volgende richtlijnen:

 1. U kunt een product binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van redenen aan Tweek.nl retourneren. Hiervoor kunt een gratis verzendlabel aanvragen bij onze klantenservice! Hiervoor geldt een uitzondering voor games en software; deze dienen binnen 7 dagen geretourneerd te worden.
 2. Tweek.nl zal na ontvangst en controle van het geretourneerde product het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk overmaken! Wij streven ernaar om het geldbedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bankrekening.
 3. Tweek.nl zal u op de hoogte houden van iedere stap in dit proces!

EEn Reparatie, koop of inkoop op locatie?

Verzenden van een product dat u aan Tweek.nl heeft verkocht (via de inkoopmodule)

Tweek.nl hanteert een duidelijke verzendprocedure voor producten die u aan Tweek.nl heeft verkocht middels onze inkoopmodule. Wij hanteren hiervoor de volgende richtlijnen:

 1. Zodra u akkoord bent met de opgegeven prijs van onze calculator óf de overeengekomen prijs middels een veiling, dient u het product binnen zeven dagen naar Tweek.nl op te sturen.
 2. U bent verantwoordelijk voor een juiste verpakking en bescherming van het aangeboden product.
 3. Het pakket dient middels aangetekende pakketbezorging aangeboden te worden bij Tweek.nl (kosten: €8,05), anders nemen wij het pakket niet aan! Dit is een stuk veiliger!
 4. Indien het pakket op de juiste wijze is verzonden en door Tweek.nl is ontvangen, krijgt u hiervan direct bericht en zullen wij het product controleren en overgaan tot uitbetaling van het overeengekomen bedrag.

Informatie inkoopmodule Tweek.nl: http://www.tweek.nl/mijn-elektronica-inruilen